fredag 7. desember 2012

Siste uke på hybel?

Vi begynner å se slutten på oppussingsprosjektet vårt. Badet er nesten ferdig, marmorflisene i stua er under arbeid og malerne står klar til å legge på 3 strøk. Med maling som kan vaskes! Champagnegul kaller de fargen vi har plukket ut. Taket skal fortsatt være hvitt.
Dagene går med kombinasjon av strandliv og turgåing. Vi tok buss til Kiric på tirsdag, fant stien over fjellet hjemover og plukket 4 cacher. Da vi kom til "veikrysset" Kiric -Calic Tepe - Kemer, tok vi den veien vi IKKE visste hvor gikk: Calic Tepe! Regnet med at vi ville treffe sivilisasjon en eller annen gang. Etter en stund tok vi igjen 3 tyskere, de kom fra Kemer og skulle opp til "det hvite huset" på fjellet vårt. Og jammen havnet vi ikke der! Da ble det veien hjem, den visste vi i hvert fall hvor gikk. OG DET VAR EN FLOTT TUR. Var hjemme igjen etter 4 timer.
I går var vi på stranda, hadde avtalt lunsj med Live, Torstein og Torild. Live og jeg fikk massasje av en massør som plutselig bare dukket opp! Og så bestilte vi mat, som jammen var en stor middag og som varte hele den dagen!
Dette blir kanskje, og forhåpentligvis, siste helgen på hybel, neste helg er vi nede hos oss selv (håper vi!). På tirsdag skulle flisene i stua komme "i morgen", nå har det vært "i morgen" flere dager, men ting går faktisk kjappere unna enn det vi hadde fryktet!
                                             Fra Kiric over fjellet til Kemer
                                       Flott utsikt til Kemer og Taurusfjella. Imponerende!
                                             Marmorflisene kommer på plass.

Ingen kommentarer: