mandag 17. desember 2012

"Hjemme" igjen!

På lørdag fikk vi beskjed om at leiligheten var klar og vasking kunne bestilles! Bestilles? Den jobben tok vi selvfølgelig selv samme dag, og den natten var vi tilbake i egne senger. NYDELIG! I går vasket vi oss ut av Linda og Jones leilighet, og gikk her nede og puslet med å henge opp bilder og andre trivelige ting. I dag skal vi på markedet og handle, det blir mindre "take away" og mer orntli mat fremover!
I dag skal vi også på hamam, bli hentet klokken 1500 sammen med Live og Torstein. Vi må jo få oss et skikkelig bad og bli rene til jul! Apropos bad, Live og jeg møtes på stranda hver dag i ett-tida og tar oss et sjøbad.
Noe pusselarbeid gjenstår fremdeles i leiligheten, vi skal fjerne listene i overkant på kjøkkenet blant annet, få noen som er lavere slik at vi (Jorun) kommer til å få vaska. I morgen tar vi bussen til Antalya, skal innom Bauhaus og se om vi kan finne noe der. Vi føler at vi trenger en toseter, et lite salongbord, og håper også og finne en slags åpen "bar-løsning" som skille mellom gammelstua og kjøkkenet. I stedet for den halvveggen vi hadde tenkt oss i utgangspunktet. Trenger jo så mye skapplass som mulig!
                                             En fornøyd Jorun i den nye godstolen!
                                            Live og jeg bader daglig.

Ingen kommentarer: