onsdag 28. november 2012

Bursda'

I leiligheten hamres og bankes det, nye fliser kommer opp på badet og det er skikkelig gøy å følge arbeidet! Det går radig unna, og kanskje kommer vi inn til jul? Man vet aldri når det gjelder "turkish time"! Det er greit i leiligheten til Jone og Linda, men det aller beste er selvfølgelig å være hos oss selv.men
Vi har fått orden på Slingboksen, så nå har vi tilgang på TV og alle kanalene hjemme. Da blir kveldene litt lettere, selv om det har gått overraskende bra med 1,5 måned uten! Da var det verre med abstinensen til Jorun etter 4 dager uten internett. KRISE!!!!
Har på ny prøvd ut "The Lycian Way". I stedet for å snu på toppen,. fortsatte vi videre til Kiric. Det tok 3 timer, stille på stien, traff bare på et ekorn (bilde).
I dag har Jorun bursdag, så vi skal treffe Live, Torstein og Torild på Brothers klokken 1900. Jorun tror ikke at de vet om dagen hennes, men....... Så får vi kose oss med god mat og godt drikke til. Restauranten er også advart, og kjenner vi dem rett, finner de nok på noe!
Regn i dag, og det har de også meldt noen dager framover. Temperaturen på dagtid lokker fram bikini og strand når det er sol, på ettermiddagen må det på lange armer og ben. De innfødte har funnet fram boblejakkene!
Nøtteliten på vei ned stammen!

                                                         Nye fliser på vei!
Jubilanten OG pensjonisten hylles på balkongen!

Ingen kommentarer: