tirsdag 25. desember 2012

Hyggelig julekveld!

Dette skrives tidlig morgen første juledag, og i går var vi på skikkelig norsk julemiddag hos Torstein og Live og Lives datter Yngvil som var kommet fra Sudan! Vi hadde det kjempehyggelig, Torstein var julenisse og Live hadde ordnet ribbe med sprø svor! Tusen takk, gode venner!
Vi har ikke merket mye til juleforberedelser her nede, men det pyntes litt med reinsdyr, nisser og plastikkjuletrær. Jeg var i skogen og plukker grønt og kongler, så vi har fått til litt "hjemmelaget" julepynt. Nabokonen Lucia som kommer fra Romania har også funnet fram plastikkjuletreet.
På julaften kom også Rasim, sjefen for vedlikeholdsfirmaet Troll, innom med en flott blomsterbukett og ønsket god jul. Det var skikkelig hyggelig! Hos Live og Torstein var det forresten "levende" juletre kjøpt på supermarkedet!



Nå er vi spente på hvordan lokalbefolkningen forbereder seg til nyttår, det tror vi blir en skikkelig familiefeiring rundt i de mange hjem, kanskje med gaver da? I hvert fall med god mat og raketter, det har vi opplevd tidligere her nede. Vi gleder oss! I dag på første juledag har også restauranten Leon fest for nordmenn klokken 1900. Dit skal vi.

Ingen kommentarer: