fredag 11. juli 2008

Dagene flyr!












Mandag er det markedsdag i Kemer.
Markedet består hovedsaklig av grønnsaker og frukt, men selvfølgelig også en del "rallemikk" som kjære Anders sier. Vi kjøpte grønnsaker og frukt pluss en melon til naboen. Det er en hyggelig vane her i Kemer; er du på markedet så skal du kjøpe en melon til naboen. Type melon er fritt valgt.

Ellers denne uka har det vært strand- og hjemmetilværelse. Utskeielsene var pedikyr på onsdag, og på torsdag reiste vi med buss til en taubane (verdens nest lengste) opp til fjellet Tahtali som er 2365 m. høyt. Turen opp er gjort unna på 15 minutter, det går fort og det går bratt oppover! På toppen er det restaurant og et inngjerdet område omgitt av bratte stup. 3 russiske par med medbrakt drikke oppførte seg bare dumt (de hadde vært der hele dagen), og serveringsdamen fra Belgia var mer enn lei av russere. Det er forresten også de fleste her i Kemer. Torsdag kveld var det grillfest på DaCapo-stranda. Der var det masse mennesker og hyggelig musikk.

Mandag kveld var vannet i bassenget av en så dårlig kvalitet at Troll (vedlikeholdsfirmaet) besluttet å tømme det. Mange mennesker bruker det og langt fra alle er flinke til å dusje skikkelig før de hopper uti. Prosessen med tapping, vasking og fylling tar nesten 2 døgn. Temperaturen på vannet var bare 24 grader (ufattelig at det er kaldt...) da det var fylt, men i løpet av dagen i dag steg det til 28. Det tar nok ikke lang tid før det er standardtemperatur på 31 igjen. Og så får vi håpe at folk blir mer flinke til å benytte dusjanlegget!

Ingen kommentarer: