søndag 10. juni 2012

Vestlandsdager inkludert eksamenskonsert

Onsdag 6.juni dro vi over Haukeli til Øvre Vats for å være til stede når Mathias skulle spille eksamenskonsert på Skeisvang videregående, musikklinja. Vi stoppet midt oppe på fjellet og hadde en overnatting på Haukeli Fjellstue. Der oppe var det snø og is, så det var godt å komme videre torsdag morgen og ned til det vakre Vestlandet. Vi kjørte forresten veien om Sauda. På strekningen ga bremsene beskjed om at de trengte et sett nye klosser. Heldigvis var verkstedet på Knapphus så greie at de behandlet "øyeblikkelig hjelp" i løpet av en times tid på fredagen. Flott service!
Mathias sin konsert var flott, og det var tårer stadig vekk når han dro i gang med både klassisk og jazz/pop. På programmet sto:
- Gaspar Sanz: Canarios
- Hector Villa Lobos: Prelude nr. 1
- Mats Eilertsen: The Pilots Choice
- Herbie Hancock: Cantaloupe Island
- Pat Metheny: Letter from Home

Et fantastisk vidt spekter, og karakteren 5. Vi syntes han hadde fortjent en 6'er, men sensorer er ofte noen merkelige skapninger!

I løpet av dagene i Vats ble det også tid til et besøk på Grinde. Dette er den nye invisteringen som skal bli kurs-/konferansesenter i coaching om ikke så lenge.
Vi gjorde også bane 7 i Sheiken bowlingsenter utrygg, men det var kjempegøy selv om kulene tok egne veier altfor ofte. Et hyggelig middagsbesøk på brygga i Haugesund (Il Fiorno) ble det også, før vi satte kursen østover igjen lørdag morgen.
Supre dager, og vi kommer igjen til sommeren!


Ingen kommentarer: