torsdag 19. april 2012

Jeg gleder meg

Det gjør nok mange andre også. Tenk så heldige vi er. Bor i et gammelt hus med deilig sjøutsikt, 5 minutter spasertur til Brotorvet som om ikke lenge er kjøpesenter på 34 000 kvadratmeter. Men hjemme merker vi det ikke. Og så har vi så kort vei at det kan velges mellom kjør, sykle eller gå til Brevik og Langesund. Der er det gøy. Brevik har årlig revy som bare blir mer og mer proff. I år har de hatt Vinter OL og vi var med.

Langesund har Wrightegaarden som byr på utendørs konserter med både utenlandske og norske artister. De starter sommeren med Shantyfestivalen og kjører på utover med Sjømat og fiskefestivalen, Skjærgårdssang, Revyfestivalen og Kystkulturuka + revyer.

Shantyfestivalene drar inn deltakere fra mange land og blir mer og mer populært. Arrangeres på brygga i digert telt, men også med musikkopplevelser ute i gatene. Nå varer den i tre dager, men det blir nok ukesfest om ikke så himla lenge. Det mest spesielle er, og les nøye nå ---- DET ER GRATIS !!! Liker du sjømenn, sang og musikk sammen i en veldig spesiell by så sjekk her: http://www.lmsf.no/index.php?pr=Shantyfestival
Vil du oppleve noe sånt så har vi sovesofa til utlån.

Ingen kommentarer: