søndag 27. mars 2011

VÅR!!

Sola har gjort en formidabel innsats de siste ukene, og yrheten blomstrer. Vi er også inne i en god konsertperiode hvor jeg både har vært aktiv selv, og ikke minst: latt oss imponere av andre musikere.
Vi i FEMKLANG har jo øvet innimellom etter at vi overrasket Karl Grønlie på 80årsdagen. I begynnelsen av februar besøkte vi Dag i Oslo og underholdt på Bjørndal viseklubb. Det var skikkelig gøy, og to av låtene ble lagt ut på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=t1wU-x76Ybw
Så fikk vi være med på foajekonsert i Ibsenhuset sammen med Porsgrunn Musikforenings Orkester. Hadde 15 minutter til rådighet, og det virket som om folk koste seg. Det låt bra, og Einar Idland fra Dizzie Tunes kom bort etterpå og sa at dette var moro å høre på igjen.
Helga etter reiste vi også opp i Ibsenhuset for å høre på "Med hjerte for opera". Ildsjelen Anders Vangen hadde samlet venner og tidligere elever sammen med Grenland symfoniorkester og Grenland operakor, og vi opplevde et par nydelige timer med operaønskekonsert!
Helgen ble også brukt til litt vårstemning ute på Tangen Fort, selv om det faktisk var mer snø der ute enn vi hadde regnet med.



Ingen kommentarer: