søndag 14. juli 2013

Sommer!

Vi har begge vært slurvete i forhold til bloggen de siste månedene! Vi får skylde på Facebook, det er enklere å bruke det mediet. Men her kommer en liten rapport.
Vi dro tilbake til Kemer igjen i slutten av mai og kom hjem 25. juni. Før vi dro, var vi i Hannah Emilies  konfirmasjon på Jessheim. Her hjemme har vi vært flinke til å komme oss ut, både til fots, på sykkel og ikke minst på konserter! Hadde en flott opplevelse i Brevik kirke sist fredag, der sjarmerte Operagutta en stort og lydhørt publikum. Lørdag var det Bacalao-festival i Brevik, vi ruslet over og fikk vår dose + passende tilbehør. Det var meninga vi skulle besøke Sturla og familien i Vats, men de har så mye å gjøre, at den turen er utsatt til slutten august.
Lill Mari og Thale besøkte oss et par dager på mellomlanding mellom Polen og Lillehammer, og det var skikkelig trivelig.
I dag er vi invitert på båttur med Oddvar og Inger. De er på hytta i Hvalvika, og det blir kjempehyggelig med en tur på sjøen igjen!



Store kontraster i valg av bilder! Øverst fra 17. mai, vi flyttet oss fra Stathelle til Porsgrunn flere ganger den dagen.
Nederste bildet er fra den vakre, men utrolig triste begravelsen til hjertevenn Anders Vangen. Operagutta bidro med nydelig sang, her med "You never walk alone"

Ingen kommentarer: