tirsdag 30. oktober 2012

Etter nasjonaldagen

Nå er vi her på tredje uka, og tida går like fort her som hjemme! 3 familier har reist hjem, så det blir mer og mer stille på anlegget. Vi hadde kjempehyggelige "avskjedsmiddager" både med Sissel og Kjell ( i Jones leilighet) og Ragnhild og Per, naboene på høyre side. Razim var her i går, og vi gikk gjennom det som skal gjøres i leiligheten. Han har ikke arbeidere til å komme i gang før om 2 uker, det er greit for oss, bare vi kommer i gang!
I går var det nasjonaldag her, ungene gikk i tog fra skolen, det var konsert og fyrverkeri om kvelden. Artig å få oppleve slike ting!
I morgen sitter vi på med Enver til Antalya for å kikke på møbler og diverse. Det blir buss tilbake, regner jeg med! Dagen i dag har vært pendling mellom politistasjon, oversetterkontor og advokat. Mye fram og tilbake, nå må skjøtet stemples, og så får vi forhåpentligvis godkjent alle papirene hos politiet. Det er forresten en egen opplevelse og stå i kø der, køkultur aner ikke tyrkerne hva er.  Det er mye sniking!
                                                    På toppen av fjellet vårt!
                                                        Skoletoget på nasjonaldagen.
De voksnes parade på kvelden
 
Vi prøver å bli kvitt soveromsmøblene, og Emmel har akkurat vært her med en venninne for å se på garderobeskapet. Det hadde vi egentlig bare tenkt å kaste, det var det møbelet som fikk hardest medfart av vannskader for noen år siden. Det ser greit ut nå, og hun ville gjerne ha det og smilte bredt da hun fikk beskjed om at det ikke ville koste noe!

Ingen kommentarer: