onsdag 30. juni 2010

TILBAKE I KEMER!


Nesten en uke har allerede gått av årets sommerferie på "hytta". Denne gangen skal vi være nesten 7 uker, men da må Karin tilbake til jobb.
De første dagene har vært rare værmessig. Mye sol, mye skyer og periodevis MYE regn (det vises litt på bildet).
Yalcin og hans kone (leieboerne) har behandlet leiligheten flott, det var en fryd å komme ned. De har flyttet inn i naboleiligheten mens vi er her og er kjempehyggelige folk. Han har ei moderne kone uten hijab. Hun går heller i shorts og smiler blidt.
Vi merker at prisene på restaurantene har steget litt siden i fjor, men i butikker er alt som før. Vi har vært en tur i Antalya i dag. Jorun har vært til kontroll hos øyelegen. Der solgte de moreller fra kjerrer for 1 lira (4 kroner!!!) kiloen. Hjemme kostet moreller importert fra Tyrkia kr. 89 pr. halvkilo før vi dro ned. Efes-ølet (den lokale pilsen) koster fremdeles kr.20 for halvliteren... på restauranter.
Vi har selvfølgelig vært på hamam. Har også vært på stranden et par ganger, men foreløpig har vi ikke vært ute og spist middag. Det blir det i morgen når Jorun (og jeg) skal feire 4 år som RØYKFRI!!!





Ingen kommentarer: