torsdag 1. april 2010

Fra Seychellene til Madagaskar.


Avreise skulle være kl. 1400, og hver gang vi lå ved kai var mannskapet i gang med vedlikehold. De malte, pusset blanke rekkverk rundt bassenget og sto på. Denne fredagen (19. februar) var det Captains dinner. Det betydde pent antrekk. Spennende, men litt overdrevet, kanskje? Det var fanfarer og jubel da kapteinen og hans mannskap ankom.

Hele lørdagen var vi på havet. Jorun hadde hodepine og var på lugaren hele dagen. Heldigvis klarte hun å komme seg til middagsbordet om kvelden, og det hjalp med litt mat. Jeg så showet "DIVAS" før også jeg krøp til køys. Den natten stilte vi klokken 1 time tilbake.


Søndag 21. februar ankom vi NOSY BE, en øy tilhørende Madagaskar, kl. 0800 om morgenen. Det bar rett avgårde på en utflukt til en annen øy, KOMBA. Det var et typisk turiststed med med oppstilte folk og unger som startet med sang og tigging når vi passerte. På en rundtur på øya så vi både lemurer, kameleoner, og vi fikk selvfølgelig slengt en Boa Constrictor rundt halsen. Jorun bare smilte, mens jeg var stiv av skrekk og holdt pusten i mange minutter. Men jeg gjorde det!!!







Ingen kommentarer: