lørdag 6. september 2008

NM i brukshund


Jaja, litt annet enn musikk er vel greit...? Stevnet ble arrangert i Skien og Jane, ei vi kjenner som bor i Kragerø, skulle delta. Da fant vi ut at vi tar en tur siste dagen.
Vel fremme så vi ikke ei eneste bikkje, men hørte ei som ikke likte at folk passerte bilen den satt i. De andre var ute på "felt" hvor hundene skal finne småting som er lagt ut på et 50 x 50 m. område. Vi begynte å gå oppover, hadde gjort unna den verste bakken og Jorun sto og heiv etter pusten da deltakerne kom imot oss. De var ferdige med øvelsen.

Det var bare å snu og neste post var lydighet, men før det måtte dyr og eiere hvile og spise og vi vet ikke hva. En drøy times vent og så viste det seg at hun fra Kragerø hadde reist hjem dagen før. Lydighet er en morsom sak å se på og det er utrolig hva et dyr kan lære. Deltakerne gjorde en god jobb, men arrangøren fikk vi liten sans for. Logistikk var nok ikke deres styrke. Selv under premieutdelingen til slutt klarte de å rote såpass mye at vi til slutt reiste oss og gikk. Grenland Hundeklubb bør kanskje ikke vurdere såpass store arrangementer.

Ingen kommentarer: